VAL ESP ENG

Pressupostos

COM SOL·LICITAR UN PRESSUPOST

Volem fer un treball de qualitat, volem un client satisfet i per això és molt important tindre una bona comunicació.

Emplena les teves dades personals en la sol·licitud de pressupost. És important estar en contacte amb tu per resoldre els dubtes que puguen sorgir.

TRIA EL TEU PRODUCTE

Revisa els nostres catàlegs. Si busques una peça en concret accedeix als catàlegs generals o posa't en contacte amb nosaltres i buscarem la més apropiada.

En la sol·licitud de pressupost podràs indicar en la casella de comentaris els productes o models de samarreta, colors, quantitats i talles.

PREPARA EL TEU DISSENY

Tots els arxius han d'enviar-se a 300 ppp o en format vectorial i a la grandària desitjada d'impressió.

Si es desitja algun tipus d'efecte o textura, accedeix al nostre catàleg d'efectes i textures i indica la referència en la casella corresponent. És un treball especial que requereix un càrrec extra però mereix la pena pel resultat final.

ENVIA EL DISSENY CORRECTE

És una de les parts més importants, cal tenir en compte que si el disseny és de baixa qualitat el resultat final serà el mateix.

ARXIUS PERMESOS

Els millors arxius per enviar són els vectorials en AI, CS4, EPS, PDF. També acceptem PSD (CS4) o TIFF a 300 pop i a la grandària real i JPG com a últim. No ens envieu en format WORD o altres editors de text. Si no disposeu d'un disseny de qualitat o en el format correcte consulta amb nosaltres per re dibuixar o crear un de nou, encara que comporta un càrrec addicional, és necessari per aconseguir un bon resultat final.

GRANDÀRIES D'IMPRESSIÓ.

Treballem amb diferents grandàries d'impressió. Segons la grandària varia el cost.

COLORS D'IMPRESSIÓ

Abans de sol·licitar el teu pressupost has de saber que els colors d'impressió del teu disseny has d'especificar-ho bé, ja que en cada monitor es veu d'una manera, encara que utilitzes la guia que ve als programes de disseny. Pots guiar-te utilitzant una guia PANTONE per explicar-nos els colors que vols. En Serigrafia València no ens responsabilitzem si el color final d'impressió no és el que vol el client si no s'ha especificat bé.

APROVACIÓ DE LA COMANDA

Una vegada rebuda la sol·licitud amb les dades emplenades i el disseny en grandària i format adequat, nosaltres t'enviarem el pressupost. Has de respondre'ns amb la teva aprovació i es començarà el treball. L'aprovació de la comanda inclou l'acceptació de les condicions de venda. Qualsevol canvi per part del client en aquest document repercutirà en una revisió del pressupost aprovat i en el retard del lliurament del treball.

SERIGRAFÍA VALENCIA Carrer Germanies, 1 46960 Aldaia VALENCIA Telèfon: 96 151 24 03 Tel/Fax: 96 150 63 00 info@rotulosvalencia.com