VAL ESP ENG

Condicions de venda

FORMA DE PAGAMENT

Abans de començar el treball i a l'aprovació del pressupost, s'ha de realitzar un pagament per endavant del 50% del total pressupostat i la resta al lliurament del treball. En cas d'enviament per missatgeria s'abonarà la resta un dia abans del lliurament. No es lliurarà cap comanda sense formalitzar el pagament complet. Per a altres formes de pagament consultar.

TERMINIS DE LLIURAMENT.

El termini normal de lliurament és de 10 a 15 dies després de l'aprovació de l'ordre de treball i formalització del pagament. Depenent del tipus de treball, aquest termini es pot ampliar, la data de lliurament es comunicarà al client. Les dates de lliurament són orientatives i poden sofrir canvis.
Si existeix una data tancada per al lliurament del treball o es requereix un treball urgent, des de Serigrafia València farem tot el possible per satisfer qualsevol data.
Els serveis d'etiquetatge, embutxacat i altres tipus d'acabats es traduiran en un retard en el lliurament de la mercaderia.
No ens fem responsables dels problemes aliens a Serigrafia València que retardin el lliurament (vagues, errors d'enviament per part del proveïdor o ruptures d'estoc).

DEVOLUCIONS.

Una vegada rebuda la mercaderia existeix un termini de 7 dies per revisar la comanda.
En cas d'error per la nostra banda o lliurament de peces amb defecte, el client pot triar entre devolució dels diners o repetició del treball. Sempre que siguen demostrables aquestos errors o defectes.
Com poden sorgir problemes fora del nostre control durant l'execució d'un treball, ens reservem el dret d'un 10% de marge d'error, sempre és aconsellable augmentar la quantitat en la comanda.
Serigrafia València no pot garantir les variacions en la grandària i color de peces de vestir i mercaderia dels nostres proveïdors.
Serigrafia València no es fa responsable de les peces venudes o regalades abans de rebre la reclamació.

 CANVIS EN LES COMANDES.

No s'accepten canvis en les peces una vegada aprovat el pressupost. Qualsevol variació en la comanda haurà de ser comunicada per escrit (no s'accepten canvi per telèfon o missatge). Qualsevol canvi després de l'acceptació del pressupost repercutirà en una demora en el lliurament.

MOSTRES

Les mostres es consideraran com una comanda més.

PREUS

Les nostres tarifes són orientatives, ens reservem el dret de modificar els preus sense previ avís.

PANTALLES

Les pantalles són propietat de Serigrafia València en cap cas es lliuren al client.

MESURES ESPECÍFIQUES EN IMPRIMIR

Les especificacions en La ubicació del marcatge en samarretes poden sofrir variacions a causa de múltiples factors, es a dir que si es demana la impressió a 10 cm. del coll, és possible que el client la reba a onze cm., encara que sempre es respecta la ubicació indicada pel client. Som professionals.
Sempre s'ha d'especificar dimensions per a les ubicacions de les impressions per evitar problemes.
No es reimprimiran aquests treballs ni es retornarà els diners donats aquests casos.

CANCEL·LACIÓ DE COMANDES

En cas de cancel·lació de la comanda una vegada aprovada  l'ordre i formalitzat el pagament es perdrà el senyal. No es fan devolucions una vegada s’ha posat en marxa el treball.


SERIGRAFÍA VALENCIA Carrer Germanies, 1 46960 Aldaia VALENCIA Telèfon: 96 151 24 03 Tel/Fax: 96 150 63 00 info@rotulosvalencia.com