VAL ESP ENG

Articles promocionals

Matrícula personalizada
paraguas promocionales
Paraguas para eventos
artículos para eventos

En Serigrafia València també oferim la personalització de Regals d'empresa, Regals Publicitaris i Promocionals. Tot tipus de Regals Personalitzats i diferents impressions, serigrafia, gravat, tampografía…. Ens agrada innovar també en aquest aspecte, oferint articles totalment únics i personalitzats. Segur que trobes el Regal Publicitari perfecte. Revisa les nostres ofertes i novetats per veure tot el que fem a més de visitar els nostres catàlegs de productes.

En Serigrafia València oferim el suport publicitari que necessites per a tot tipus d'esdeveniments.

Per a la planificació, organització i celebració d'un esdeveniment és recomanable innovar, ser creatius, en Serigrafia València volem ajudar-te a planificar tots els aspectes del teu esdeveniment i aconseguir que es promocione abans de la seva celebració i que es recorde després.

En Serigrafia València se t’assessora sobre el muntatge de stands (disposem de muntadors), decoració, cartelleria, disseny i tot el marxandatge necessari (carpetes, llibretes, porta targetes, lanyards, bolígrafs, globus, etc...)

En Serigrafia València t'assessorem en matèria de publicitat i màrqueting i desenvolupem tots els aspectes del disseny gràfic per crear la teva Imatge Corporativa i el teu Logotip.
T'oferim el disseny adaptat a tots els formats que existeixen per a la publicitat i promoció de la teva empresa o negoci, esdeveniment, etc…fullets, flyers, díptics, tríptics, desplegables, catàlegs, pòsters, displays, roll up, cartells, rètols, tanques publicitàries, lones, etc..SERIGRAFÍA VALENCIA Carrer Germanies, 1 46960 Aldaia VALENCIA Telèfon: 96 151 24 03 Tel/Fax: 96 150 63 00 info@rotulosvalencia.com