VAL ESP ENG

Nosaltres

serigrafia artistica
curso serigrafia valencia

Quan s’ajunten  l'impuls i la creativitat amb les ganes de canviar, superar-se i evolucionar ocorren coses increïbles. Una visió compartida i complementària per a crear productes de qualitat, amb afecte i dedicació. Un interès comú en tot el relacionat amb l'art. Una passió que ens porta a voler fer moltes coses diferents, investigar textures, tècniques i canviar procediments, provar coses noves, emocionar-nos amb el resultat i il·lusionar-nos amb cada projecte.

En Serigrafia València treballem principalment la serigrafia artística, utilitzant tintes ecològiques, que ens ofereixen moltes possibilitats en el procés d'estampació. No ens cansem d'investigar possibilitats i estem oberts a superar tots els reptes que se'ns presenten.

Ens agrada sorprendre. En Serigrafia València oferim solucions diferents i personalitzades per a grups, penyes, equips, dissenys en samarretes, bosses, gorres, etc.…, Si vols diferenciar-te de la publicitat tradicional, t'oferim diferents formes d'impressió i estampació i a més et podem assessorar sobre tota la diversitat de suports que existeixen per promocionar la teva imatge corporativa o eslògan de campanya, (adhesius, cartells, xapes, pins, samarretes, etc.) A més també t'oferim diferents alternatives sobre cartells o pancartes, rètols, lones, etc...per realitzar-les amb poc pressupost.

Per descomptat, a més de la Serigrafia tèxtil artística i l'estampació de samarretes també treballem la tampografía i la publicitat aplicada sobre qualsevol classe de suport. Tenim un equip de disseny que estarà encantat d'oferir-te la millor solució a les teves propostes.

Volem superar-nos i diferenciar-nos de la resta. Oferim un tracte proper i personalitzat, tant a particulars com a professionals.

Si a la nostra pàgina no trobes el que busques, consulta'ns, estarem encantats de trobar-te una solució.

SERIGRAFÍA VALENCIA Carrer Germanies, 1 46960 Aldaia VALENCIA Telèfon: 96 151 24 03 Tel/Fax: 96 150 63 00 info@rotulosvalencia.com