VAL ESP ENG

Curs de Bolillos

Curs de BolillosCom fer bolillos, aprendre a fer bolillos, puntilles, blondas, abanicos de bolillos, etc..

Inici i durada del curs:

El curs s'inicia a setembre i finalitzarà a juny.


Impartit per Encarna Paredes

Encaix de bolillos per a confeccionar un ventall

  Horari:

    Dimecres vesprada, de 16,00 a 18,00 h.

     Dissabte matí, de 10,00 a 12,00 h.

Encaix de bolillosInscripcions:        

El termini d'inscripció està obert

Places limitades.

Mes Informació 654 193 044

landanadelart@gmail.com 

Descripció i contingut de curs:

Ara en L'Andana de l'art pots aprendre a realitzar encaix de bolillos, des de zero i en classes amenes i per a tots els nivells.

L'ensenyament és totalment personalitzat, els grups de treball són reduïts, màxim de 8 persones, per a obtenir el màxim coneixement en cada classe. Es treballa sobre coixí redó i en plà. Cada alumne/a porta el seu propi ritme d'aprenentatge, i el seguiment és individualitzat.

L'aprenentatge i realització de l'Encaix de Bolillos està dirigit a tot tipus de persones. És una labor senzilla però s'aconsegueix fer peces úniques i personals. El curs s'imparteix en un ambient relaxat i distès, ajuda a canalitzar l'energia, la tensió i l'emoció. És una teràpia molt efectiva per a desenvolupar l'atenció, la reflexió, la comprensió i l'aprenentatge alhora que ens ajuda a comunicar-nos i a desenvolupar la nostra imaginació, aconseguint un equilibri emocional i potenciant el gust estètic. 

SERIGRAFÍA VALENCIA Carrer Germanies, 1 46960 Aldaia VALENCIA Telèfon: 96 151 24 03 Tel/Fax: 96 150 63 00 info@rotulosvalencia.com